Els roigs-i-negres d'Àngel Roman, ahir de blanc donen bona imatge tot i perdre, un penal al minut 2 dubtós i un gol anul·lat injustament, condicionen a l'equip reusenc.

El CF Reus roig-i-negre  va jugar un bon partit a casa tot i perdre 1 a 4 contra, els líders el Torreforta, amb ajudes arbitrals clares, sols iniciar el partit al minut 2, l'àrbitre del partit, pita penal a favor del del Torreforta, unas mans al defensa central Pape involuntaries i al borde de l'àrea , va significar el 0 a 1 del Torreforta que va ejecutar Castro, en dos minuts ja encarrilaban el partit amb un penal inexistent.
Va debutar el Brasiler Ricardo.

Una tarda amb molt ambient al municipal 5 de Reus.

El segon gol del Torreforta arriba al minut 28.
d'un regal de la defensa a Ander Barco que marca un bonic gol ajustat a pal.

El roig-i-negres reaccionen i tenen ocasions al minut 32 Marian, fa el gol del Reus RN, 1 a 2 i el partit esta molt igualat.
El ReusRN  està donant la cara i el partit està obert a tot.

Així acaba la 1a part igualada (1 a 2)
i amb la sensació d'un altre arbitratge injust.

La segona part el Reus RN juga molt bè i de tu a tu i fa el gol de l'empat el 2 a 2 al minunt 76 un gol de gran jugada de Babacar que l'arbitre anula el 2 a 2, (s'equivoca i diu que se ha equivocado però ha pitado por inercia) no tira enrere i no dona el 2 a 2 el mal ja està fet.

Un partit que podia haber cambiat amb el 2 a 2 ara es torna al 1 a 2 i l'equip amb un gran esforç contra els líders no obté premi.

Era el minut 75.

A partir d'aqui els roig-i-negres es van descentrar i van encaixar dos gols als minuts 78 i 82.

El CF Reus RN es l'ultim de la categoria amb l'equip mes jove, i a quatre punts de la salvació.
Baixa un equip i te tres equips a tres punts.