El Brasiler Adriano, el referent golejador aquest diumenge a Alcover a les 16:30 hores.

L’entrenador roig-i-negre  Salado "el Kuki" busca la victòria a Alcover aquest diumenge amb moltes baixes, no obstant, debutarà la nova incorporació Germán que arriba després de jugar la temporada anterior al Santes Creus, i també podrà comptar amb Amiri un dels jugadors emblemàtics del conjunt roig-i-negre.

La màxima referència a la davantera per aquest partit serà Adriano el jugador brasiler es un jugador gol, Adriano va arribar a un acord amb l’entrenador Manel Salado que va mostrar la máxima confiança al jugador, adriano no va fer la pretemporada per un viatge a brasil, l’entrenador Manel Salado va desestimar la incorporació de fins 4 davanters a prova per decidir comptar aquesta temporada amb Adriano que es va comprometre amb el conjunt roig-i-negre.
Sergio, Gerard, Weverton, Spanhol, Germán, Kevin , Tomás, Lucas, Bryan, Malic, Israel, Amiri y Adriano, formen l’equip per guanyar tres punts més aquest diumenge.
Per aquest partit el club té moltes baixes , Victor, Biel, Rodri, Hassan, Luis Galarza, Maykel, Talavera i Fede. ( 8 jugadors)